Vertrouwenspersonen

Even voorstellen: onze vertrouwenspersonen.


De vertrouwenspersoon is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor een ieder die opmerkingen, vragen of signalen heeft m.b.t. grensoverschrijdend gedrag.
Pieter Husslage en Mies Kuipers zijn de vertrouwenspersonen voor onze zwemvereniging Old Dutch. We streven naar een veilig sportklimaat voor iedereen. Zij zijn aanspreekpunt voor signalen en preventie. Zij luisteren , denken mee en kennen het sportnetwerk.


Pieter Husslage:
Al jaren zwem ik met veel plezier bij Old Dutch. Mijn zwemdoop was bij de Baronie, alwaar ik naast wedstrijdzwemmen al snel ook waterpolo ging spelen, mijn grote passie. Binnen het zwemwereldje heb ik allerlei functies vervuld. Op dit moment ben ik alleen nog examinator bij het afnemen van zwemdiploma’s en jury-lid bij waterpolo.
Tot mijn pensionering heb ik gewerkt als docent lichamelijke opvoeding op het Mencia de Mendoza Lyceum. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van leerlingen en stagiaires. Mocht er iets spelen, waarvan je denkt: hierover wil ik eens even ‘onder 4 ogen’ praten, schroom dan niet om mij aan te spreken.

Mies Kuipers:
Al mijn hele leven beleef ik enorm veel plezier aan sport. Eerst in de atletiek en nu ook in het zwemmen. Ik wens voor iedereen even veel plezier en een veilig sportklimaat.
Daarom kan je bij mij aankloppen als er iets is.

Mies en Pieter zijn rechtstreeks te benaderen via e-mail. Het e-mail adres van Mies is mieskuipers@telfort.nl. Het e-mailadres van Pieter is pieterhusslage@hotmail.com